Specialinventar i København og resten af Danmark

Når dit inventar kræver noget særligt

Vi leverer ikke standardløsninger, men ser hvert enkelt projekt som noget særligt, der har krav på en engageret og professionel håndtering i København og resten af Danmark. Derfor er vi allerede fra start interesserede i en aktiv dialog med vores kunder. På den måde kan vi sammen skabe et produkt, som vi kan være stolte af, og som indfrier de forventninger kunden har til deres specialinventar.

Vi er gearet til at udvikle og implementere særligt tilpassede løsninger og processer, der tager højde for alt. Også det uforudsete, derfor er vi ofte i stand til at gøre det umulige muligt.

Produktionsplanlægning

Via vores egne erfarne snedkermestre har vi kompetencerne til at være en solid medspiller for kunden lige fra planlægningsfasen.

Uanset om projektet kun er et par streger på en serviet eller en detaljeret produktionstegning, så hjælper vi med at få gjort tegningerne til virkelighed. Ofte er vi i stand til at bidrage med et par detaljer, som giver projektet en ekstra dimension eller blot en ekstra finish.

Værkstederne

Det er på værkstederne at tegningerne får liv. Her bliver træet tilskåret og samlet og visionerne kommer til live. En del af arbejdet udføres i hånden, for at sikre en eksklusiv finish.

Malerværkstedet

Malerværkstedet giver de færdige arbejder den sidste finish. Overflader leveres fra mat til højglans og i alle regnbuens farver.

Smedeværkstedet

Når det ikke er nok at arbejde med træ, træder vore smede til. De producerer specielle beslag og mindre stålkonstruktioner. I et samspil med den øvrige produktion tilfører smedene lige det ekstra, der skal til, for at inventaret fremstår unikt.

Se referencer her