Specialinventar i København og resten af Danmark

Når dit inventar kræver noget særligt

Vi leverer ikke standardløsninger, men ser hvert enkelt projekt som unikt og fortjener en engageret og professionel behandling i København og resten af Danmark. Derfor er vi fra starten interesserede i en aktiv dialog med vores kunder, for at skabe et produkt som vi kan være stolte af og som indfrier kundens forventninger til deres specialinventar.

Vi er i stand til at udvikle og implementere tilpassede løsninger og processer, der tager højde for alt, også det uforudsete, derfor kan vi ofte gøre det umulige muligt.

Produktionsplanlægning

Via vores egne erfarne snedkermestre har vi kompetencerne til at være en solid medspiller for kunden lige fra planlægningsfasen.

Uanset om projektet kun er et par streger på en serviet eller en detaljeret produktionstegning, så hjælper vi med at få gjort tegningerne til virkelighed. Ofte er vi i stand til at bidrage med et par detaljer, som giver projektet en ekstra dimension eller blot en ekstra finish.

Værkstederne

Det er på værkstederne at tegningerne får liv. Her bliver træet tilskåret og samlet og visionerne kommer til live. En del af arbejdet udføres i hånden, for at sikre en eksklusiv finish.

Malerværkstedet

Malerværkstedet giver de færdige arbejder den sidste finish. Overflader leveres fra mat til højglans og i alle regnbuens farver.

Smedeværkstedet

Når det ikke er nok at arbejde med træ, træder vore smede til. De producerer specielle beslag og mindre stålkonstruktioner. I et samspil med den øvrige produktion tilfører smedene lige det ekstra, der skal til, for at inventaret fremstår unikt.

Se referencer her