Specialinventar i København og hele Danmark

Specialinventar – Når dit inventar kræver noget særligt

Har du brug for specialinventar i København? Vi leverer ikke standardløsninger, men ser hvert enkelt projekt som noget særligt, der har krav på en engageret og professionel håndtering. Derfor er vi allerede fra start interesserede i en dialog med vores kunder, så vi sammen kan skabe et produkt som vi kan være stolte af og som indfrier de forventninger kunden måtte have. Så hvis du har behov for specialinventar, står vi klar til at hjælpe.

Vi er gearet til at udvikle og implementere særligt tilpassede løsninger og processer, der tager højde for alt. Også det uforudsete, derfor er vi ofte i stand til at gøre det umulige muligt.

Produktionsplanlægning

Via vores egne erfarne snedkermestre har vi kompetencerne til at være en solid medspiller for kunden lige fra planlægningsfasen.
Uanset om projektet kun er et par streger på en serviet eller en detaljeret produktionstegning, så hjælper vi med at få gjort tegningerne til virkelighed. Ofte er vi i stand til at bidrage med et par detaljer, som giver projektet en ekstra dimension eller blot en ekstra finish.

Værkstederne

Det er på værkstederne at tegningerne til specialinventar får liv. Her bliver træet tilskåret og samlet og visionerne kommer til live. En del af arbejdet udføres i hånden, for at sikre en eksklusiv finish.

Malerværkstedet

Malerværkstedet giver de færdige arbejder den sidste finish. Overflader leveres fra mat til højglans og i alle regnbuens farver.

Smedeværkstedet

Når det ikke er nok at arbejde med træ, træder vore smede til. De producerer specielle beslag og mindre stålkonstruktioner. I et samspil med den øvrige produktion tilfører smedene lige det ekstra, der skal til, for at inventaret fremstår unikt.

Besøg os på LinkedIn

Se mere og følg med på LinkedIn, klik blot på ikonet.


Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.