Arkitektfirmaer og design

Hvis du tænker kvalitet, faglige kompetencer og kreativitet, skal du gå til os

Hvis du har en opgave, hvor du vil have kvalitet og sparring til fornuftige penge, så er vi de rette. Vores produktionsafdeling arbejder efter lean-principper og vi indgår gerne i en dialog med bygherre.

Smidige processer

Vi har ikke en stor, bureaukratisk organisation med kostbare mellemled og stabsfunktioner. Vores struktur er flad og besat af erfarne medarbejdere, der kan tænke nyt og selv tage en beslutning.
Derfor går vi ikke i stå, når vi støder på udfordringer. Vi finder hurtigt de udveje, der sikrer en høj kvalitet, smidig realisering og tilfredshed hos alle involverede parter.

410 års erfaring

Vi har samlet 410 års erfaring på vores værksted, fordelt på 20 medarbejdere af snedkere, malere, og lærlinge, hvilket altid sikrer dig et par kompetente hænder til at løse lige præcis din opgave.

CSR – DS49001

Selv om vi insisterer på kvalitet og punktlighed, må det aldrig være på bekostning af miljøet, samfundet eller dem, der planlægger og udfører arbejdet. Det betyder blandt andet, at vi har indført en mentor-ordning for medarbejdere med anden etnisk baggrund, og at vi støtter Børns vilkår, Kræftens Bekæmpelse og WWF.

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.