Moderne køkken

Moderne køkken i landlige omgivelser

I Kildebrønde landsby ved Greve, har vi bygget dette moderne køkken. Køkkent ligger i forbindelse til en stor overdækket terrasse, med ude køkken, der er derfor blevet installeret en stor franks dør ud til terrassen, for at integrere de 2 køkkener.

Køkkenet er opbygget i 12 mm melamin med røget egetræskanter. Dette giver et let og elegant udtryk, i forhold til traditionelle køkkener der er opbygget i tykkere materialer.

Kanterne er sygentlige, skuffe fronterne ligger indvendig for at understrege det spinkle udtryk. Fronterne er i sort linoleum, med skjulte udfræste greb ligeledes i røget egetræ.

Der opsat, ”rå” men spinkle røget egetræs hylder, for at få lidt mere spild end de meget rene linjer og alle Hårde hvidevarer holdt sygentlige, for også at bryde det lidt op.

Bordpladerne er lavet i kompakt laminat, et spændene materiale som man ser mere og mere i køkkener. I forhold til alm. laminat plader, som oftest er 0,7 mm tynde og limet på enten spån eller mdf, er kompakt laminater en massiv laminat, i dette tilfælde på 12,7 mm tyk. Den tynde plade er ligeledes med til at fremhæve det elegante spinkle look, som køkkenet fremstår i.

Dette køkken er et godt eksempel på at når man ikke har nogle begræsnninger i modeller, eller materialler kan man virkelig rykke grænserne for hvad man kan gøre med sit køkken.

Vil du i kontakt med os?

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.