Et bibliotek er ikke længere bare en række reoler med bøger eller et sted hvor man kan sidde fordybet i sine studier uden at blive forstyrret. I dag er det så meget mere.

Bibliotekerne over hele landet har gennemgået en forvandling i takt med at nye medier, nye muligheder og nye behov er kommet til.

I dag er bibliotekerne tænkt som samlingssteder for sociale arrangementer, kommunikation og multikulturel udveksling – og det stiller nogle større krav til rummenes udformning.

I lang de fleste tilfælde kan bibliotekerne indrettes med standardiserede reolløsninger og displays, men i nogen situationer opstår der behov for inventar, der ikke er standardvarer. Det kan f.eks. være et behov for specielle siddepodier, eller reoler i specialmål eller specielt materialevalg. Det kan være displays og skranker, der skal udformes så de passer til et givet rum eller skal overholde nogle ”skæve” mål etc.

Det er her Snedkerierne kommer ind i billedet. Vi har leveret specialløsninger til flere danske biblioteker og private kunder. Vi kan lave inventarløsninger i stort set alle materialer, farver og former og indgår gerne i tæt samarbejde med arkitekter og bibliotekspersonale om at få designet den helt rigtige løsning.

Vi samarbejder endvidere med Tagvision, som leverer RFID-løsninger til en lang række biblioteker verden over. Vi leverer de selvbetjeningsmøbler, som deres elektronik er indbygget i.

Se eksempler på nogle af de biblioteker, vi har leveret inventar til >

Share This