Moderne køkken i landlige omgivelser

Moderne køkken i spændende materialer

I Kildebrønde landsby ved Greve har vi bygget dette moderne køkken.

Køkkenet ligger i forbindelse til en stor overdækket terrasse med udekøkken. Der er derfor blevet installeret en stor fransk dør ud til terrassen for at integrere de 2 køkkener.

Køkkenet er opbygget i 12 mm melamin med røget egetræskanter. Dette giver et let og elegant udtryk i forhold til traditionelle køkkener, der er opbygget i tykkere materialer.

Kanterne er synlige og skuffefronterne ligger indvendig for at understrege det spinkle udtryk. Fronterne er i sort linoleum med skjulte udfræste greb, der ligeledes er i røget egetræ.

Det “rå” udtryk med rene linjer

Der er opsat ”rå”, men spinkle, røget egetræshylder for at få lidt mere spil end de meget rene linjer. Alle hårde hvidevarer er holdt synlige for også at bryde det lidt op.

Bordpladerne er lavet i kompakt laminat, der er et spændende materiale, man ser mere og mere i køkkener nu. I forhold til almindelige laminatplader, som oftest er 0,7 mm tynde og limet på enten spån eller mdf, er kompakt laminat en massiv laminat.

Laminaten er i dette tilfælde 12,7 mm tyk. Den tynde plade er ligeledes med til at fremhæve det elegante spinkle look, som køkkenet fremstår i.

Dette køkken er et godt eksempel på, at når man ikke har nogle begrænsninger i modeller, eller materialer, kan man virkelig rykke grænserne for hvad, man kan gøre med sit køkken.

Vil du også have et moderne køkken?

Share This