Montage i København og resten af Danmark

Få hjælp til montage

Som en fortsættelse af vores produktion har vi vores egen montageafdeling i København og resten af Danmark, der er specialiseret i at montere alle typer inventar til erhverv og privatbrug.

Montageafdelingen

Montageafdelingen overtager, når produktionen er færdig på værkstedet, og sørger for at inventaret placeres korrekt i det nye hjem. Derudover modtager og styrer vi gerne store og mindre montageopgaver for både privatpersoner og erhverv i hele landet.

Vores montører er løsningsorienterede og servicevenlige

De håndterer alle opgaver inden for montering af inventar, herunder køkkener, butiksinventar, messestande, mv. Vi monterer også gerne inventarmøbler og lignende, der ikke er vores egen produktion. Fordi Snedkerierne ikke er en stor, bureaukratisk organisation med dyre mellemled, kan vi tilbyde vores kunder kvalitet og sparring til rimelige priser.

Vi har en flad struktur, hvor alle stillinger er besat af dygtige medarbejdere, der kan tænke nyt og træffe beslutninger. Snedkeriernes montageafdeling består af erfarne og kompetente håndværkere, der kan hjælpe med alverdens forskellige montageopgaver. Så spørg endelig, hvis der er en opgave, vi kan hjælpe dig med.

Se referencer her