Montage i København og resten af Danmark

Få hjælp til montage

Som en naturlig forlængelse af vores produktion har vi vores egen montageafdeling i København og resten af Danmark, der har specialiseret sig i montage af alle former for inventar til erhverv og private.

Montageafdelingen

Montageafdelingen tager over, når produktionen er færdig på værkstedet, og sikrer sig, at inventaret også kommer godt på plads i det nye hjem.

Derudover modtager og styrer vi gerne større og mindre montageopgaver, for både private og erhverv i hele landet.

Vores montører er løsningsorienterede og servicemindede. De påtager sig alle opgaver inden for montering af inventar, både køkkener, butiksinventar, messestande osv., og vi monterer også gerne inventarmøbler og lignende, der ikke er vores egen produktion.

Fordi Snedkerierne ikke er en stor, bureaukratisk organisation med dyre mellemled, kan vi tilbyde vores kunder kvalitet og sparring til fornuftige penge. Vi har en flad struktur, hvor alle stillinger er besat af dygtige medarbejdere, der kan tænke nyt og selv tage en beslutning.

Snedkeriernes montageafdeling består af erfarne og kompetente håndværkere, der kan hjælpe med alverdens forskellige montageopgaver. Så spørg gerne, hvis du opgave, vi kan hjælpe dig med.

Se referencer her