Sådan foregår det, når du skal have produceret et nyt køkken

Snedkerierne har ikke nogen former for standardvarer på hylderne, vi bare kan tage frem. Det betyder, at processen omkring et nyt køkken er lidt anderledes hos os.

Det gør dog selvfølgelig også, at jeres nye køkken bliver helt unikt. Processen er nemlig med udgangspunkt i jeres ønsker og drømme samt – ikke mindst – jeres budget til et nyt køkken.

Vi vil typisk starte med en henvendelse fra jer via telefon eller e-mail. Derefter laver vi et hurtigt oplæg, som omhandler materialevalg og udtryk samt omfang. Ud fra dette laver vi en overslagsberegning. Denne bruges til at undersøge, om jeres forventninger til opgaven – på alle parametre – stemmer nogenlunde overens med vores forslag.

Godt begyndt er trods alt halvt fuldendt, så vi skal starte med at afstemme mulighederne til dine forventninger.

Den egentlige proces, når oplægget er godkendt

Hvis I er tilfredse med oplæg og overslag, så går vi i gang med den egentlige proces. Vi vil typisk komme ud hos jer og måle op, mens vi igen snakker design og materialevalg. Derefter vil vi gå i gang med at tegne de forskellige forslag til design. I denne proces kan vi også komme med en reel pris på jeres køkken, når detaljerne er kommet på plads.

Disse første par møder er rigtig vigtige for, at vi får fuldstændig låst os fast på, hvad det præcis er, I vil have. I har jo helt sikkert en klar idé omkring, hvordan resultatet skal være, så vi skulle gerne lande præcis dér.

Fra alle tegninger er godkendt fra jeres side (herunder design, udtryk, osv.) vil en typisk køkkensag tage op til 10 uger at producere. Derefter kommer så montagen, som tager alt fra 1 til 3 uger. Det afhænger både af køkkenets størrelse samt materialevalg.

Op til montagen af køkkenet, skal lokalet klargøres til indflytning af dit nye køkken.

Kommunikationen mellem de forskellige faggrupper under montering er utrolig vigtig, og vi har nogle dygtige samarbejdspartnere, der er erfarne og professionelle inden for lige præcis dette. Dette samarbejde er med til at sikre kvaliteten samt at vi kan overholde den lovede deadline.

Byggestyringen påtager vi os gerne på pladsen mellem faggrupperne.

Share This