Vores køkken projekter

Unikt køkken

Til kunde i Klampenborg har vi lavet et meget unikt køkken, samt specielle radiator skjulere og paneller/lysninger.

Kunden havde i samarbejde med en indretnings designer gerne ville lave et køkken der var unikt, og som rykkede lidt på hvilke materialer man kan bruge i et køkken.
Selve køkkenet er sprøjtemalet mdf fronter i de populære matte Farrow and ball farver, med massive ege træs skuffer. Gavlene er beklædt med læder, og som bordplade er der brugt både massiv egetræ og Hi-Mac plader.

Hi-Mac plader er et komposit materiale, der udmærker sig ved sin stærke, men dog bearbejdnings mulige overflade. Pladerne er kun 13 mm tykke, hvilket giver let eksklusivt udtryk på et ellers massivt møbel som et køkken er. Pladerne kan også limes op med forkant i tykkelsen for at give mere massivt udtryk.

Radiator skjulerne er fræset i et specielt mønster designeren var blevet inspireret af, fra en støbejerns låge på et gods i London, og lysningerne er blevet fremstillet med en profil der fremhæver det store eksklusive look, der omgiver hele villaen.

Moderne køkken i landlige omgivelser

I Kildebrønde landsby ved Greve, har vi bygget dette moderne køkken. Køkkenet ligger i forbindelse til en stor overdækket terrasse, med ude køkken, der er derfor blevet installeret en stor franks dør ud til terrassen, for at integrere de 2 køkkener
Køkkenet er opbygget i 12 mm melamin med røget egetræskanter. Dette giver et let og elegant udtryk, i forhold til traditionelle køkkener der er opbygget i tykkere materialer.

Kanterne er synlige, skuffe fronterne ligger indvendig for at understrege det spinkle udtryk. Fronterne er i sort linoleum, med skjulte udfræste greb ligeledes i røget egetræ.

Der opsat, ”rå” men spinkle røget egetræs hylder, for at få lidt mere spild end de meget rene linjer og alle Hårde hvidevarer holdt synlige, for også at bryde det lidt op.

Bordpladerne er lavet i kompakt laminat, et spændene materiale som man ser mere og mere i køkkener. I forhold til alm. laminat plader, som oftest er 0,7 mm tynde og limet på enten spån eller mdf, er kompakt laminater en massiv laminat, i dette tilfælde på 12,7 mm tyk. Den tynde plade er ligeledes med til at fremhæve det elegante spinkle look, som køkkenet fremstår i.

Dette køkken er et godt eksempel på at når man ikke har nogle begræsninger i modeller, eller materialer kan man virkelig rykke grænserne for hvad man kan gøre med sit køkken.

Køkken og garderobe i Klampenborg

Efter at være blevet anbefalet fra en tidligere kunde, på samme vej har vi i et eksklusivt række hus ved Klampenborg station, lavet dette køkken, med design mæssigt udgangspunkt i et klasssik ramme køkken.

Kunden ville gerne beholde et klassisk ramme køkken look men med et nyere udtryk, så i fællesskab fandt vi frem til et glat og enkelt look, på de tradionelle ”fyldnings” låger i et ramme køkken.

Den malede matte Farrow and ball farve på køkkenet giver et elegant dæmpet udtryk, op til den blanke marmor top, mens det store oplyste vitrine skab virker som en del af blikfanget.

Efter designet af køkkenet, valgte vi at fortsætte det samme design, i deres garderobe, med store flade fyldnings låger der komplimenter rummets højde og matte Farrow and ball farver.

Skabet holder luft fra vægge for at give lidt luft, så det store møbel ikke virker for tungt.