Snedkerforarbejdet inventar er ofte inventar, der er skabt i kærlighed til træet. Men det smukkeste træ kan skæmmes, hvis ikke man får afsluttet eller samlet inventaret på den rigtige måde.

Sløsede samlinger eller bare uigennemtænkte løsninger kan ødelægge mere end det gavner.

Derfor er det vigtigt at overveje, hvorledes et stykke inventar eller møbel skal have udført sine samlinger/afslutninger for at det får det rette eksklusive look, der vidner om omtanke og giver den sidste finish til værket.

Nedenfor gennemgår vi en del af de flotte og professionelle samlinger/afslutninger, som vi med stor succes anvender i vores daglige virke.

FINGERTAPPEDE SAMLINGER
Vi udfører mange opgaver, hvor der indgår fingertappede samlinger.

fingertappede samlinger

SLØJFER
Sløjfer som her er en wengésløjfe giver her et helt specielt look til et vitrineskab. Men sløjfen medvirker også til at forstærke samlingen. Sløjfer kan også udføres mindre iøjnefaldende ved at anvende samme træsort som resten af elementet.

SLØJFER

SVALEHALESAMLING
Denne samling er yderst dekorativ, når der, som nedenfor, indgår to træsorter, men er naturligvis også flot, hvis der blot er tale om en enkelt træsort. Svalehalesamlingen er samtidig en stærk løsning set i forhold til anvendelse af skruer og dyvler. De fleste af Kochs skuffeelementer har denne form for samling.

SVALEHALESAMLING

EN FIN DETALJE
En lille fin detalje som kan ses i bl.a. bestikskuffer. Istedet for at lade den plane ende af tværsektionen møde kanten af skuffen går tværmodulet ind i en spids. Det øger stabiliteten af tværsektionen og samtidig ser det fantastisk ud.

En lille fin detalje som kan ses i bl.a. bestikskuffer.

Share This