MONTAGEAFDELING

Hvad er en montageafdeling egentlig?

Som en naturlig forlængelse af vores produktion har vi vores egen montageafdeling, der har specialiseret sig i montage af alle former for inventar til erhverv og private.

Montageafdelingen tager over, når produkterne er færdige på værkstedet, og sikrer sig, at inventaret også kommer godt på plads i det nye hjem.

Derudover modtager vi og styrer gerne større og mindre montageopgaver for både private og erhverv i hele landet.

Vores montører er løsningsorienterede og serviceminded. De påtager sig alle opgaver inden for montering af inventar, både køkkener, butiksinventar, messestande osv., og vi monterer også gerne inventarmøbler og lignende, der ikke er vores egen produktion.

Fordi Snedkerierne ikke er en stor, bureaukratisk organisation med dyre mellemled, kan vi tilbyde vores kunder kvalitet og sparring til fornuftige penge. Vi har en flad struktur, hvor alle stillinger er besat af dygtige medarbejdere, der kan tænke nyt og selv tage en beslutning.

Snedkeriernes montageafdeling består derfor også af erfarne og kompetente håndværkere, der kan hjælpe med alverdens forskellige montageopgaver. Så spørg gerne, hvis du har en monteringsopgave, vi kan hjælpe dig med.

Du kan kontakte Snedkerierne ved at udfylde vores kontaktformular eller ringe til en af vores medarbejdere. Find vores kontaktinformationer her!

Snedkerierne varebil

Vil du vide mere?

Kontakt os:

Tlf.: +45 43 64 90 40
E-mail: info@snedkerierne.dk

Snedkerierne A/S
Smedeland 26
2600 Glostrup

Følg snedkerierne

Share This